Raïssa

Raïssa Kuik-Rensen

Functie: Trainer 

Raïssa is erkend kynologisch instructeur via de Raad van Beheer. Ze heeft in de afgelopen 10 jaar verschillende cursussen en workshops gevolgd om zich steeds te blijven ontwikkelen als instructeur. Begon haar liefde voor sporten met honden eerst bij agility en hoopers, heeft zich dat nu uitgebreid naar de mooie sport jacht(training). Binnen de agility, hoopers en ook reguliere gehoorzaamheids- en pupcursussen heeft ze al een aantal jaren als instructeur ‘in the pocket’. Ervaring in voor de groep staan is al ruimschoots aanwezig. De ontwikkeling en omscholing tot jacht-instructeur is al gedeeltelijk achter de rug, maar zij blijft zich verder ontwikkelen d.m.v. bijvoorbeeld gerelateerde workshops en lezingen, maar ook door zelf deel te nemen aan bepaalde relevante cursussen met haar hond(en).

Zij heeft zelf inmiddels 8 honden (ze zijn helaas niet allemaal meer in leven) grootgebracht van pup af aan en is nu sinds kort de trotse eigenaar van haar 9de hond, tevens haar eerste jachthond, een Golden Retriever.

Raïssa heeft de opleiding Diermanagement (MBO4) met een diploma afgerond in 2008. Tijdens haar opleiding heeft ze met veel verschillende dieren gewerkt in stageverband bij bijvoorbeeld zorg- en veeboerderijen, asielen, hondenuitlaatservices en pensions.

Terug naar ons team